четвртак, 14. јануар 2010.

Neka je sa srećom !




9 коментара:

  1. Ovo treba videti:

    http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/96127/Goran+Je%C5%A1i%C4%87%3A+U+Srbiji+se+cene+samo+poltroni%21.html

    ОдговориИзбриши
  2. Srecna Nova 2010. Godina i mnogo uspeha u njoj.

    ОдговориИзбриши
  3. Neka vam je sa srecom, zelim vam puno uspeha !

    ОдговориИзбриши
  4. Hvala na cestitkama,takodje i vama i pono uspeha u radu.

    ОдговориИзбриши
  5. http://www.negotin.rs/article.php?lg=cp&id_article=2429
    bez komentara

    ОдговориИзбриши
  6. Ovo nema veye sa postom,ali moram da vas obavestim da je Upravni sud u BGD odbio zalbu Puls NTK,na osnovu falsifikovanog zapisnika Izborne komisije.U zapisniku stoji da je sednici prisustvovalo 9 clanova i da je 5 glasalo za usvajanje prigovora sto predstavlja potrebnu vecinu za yakonitu odluku.Sada vam je jasno zasto je Ruza Milanovic podnela ostavku,a ovako odgovornog zadatka prihvatio se mlad covek,valjda ce on sve to lakse podneti.Sada vam je jasno sta vas ceka kada budete prdavali listu i ostvarivali druga prava u izborima u Negotinu.Clan IK koji nije ucestvovao u falsifikovanju i stidi se ovog postupka.

    ОдговориИзбриши
  7. "Jat" uvodi besplatno osiguranje za svoje putnike !!!

    Kao gradjanka procitam stvari dogadjanja u Negotinu,Srbiji i u svetu, uopste. Interesantno je koliko je sve postalo ratoborno. Znaci zivot nije vise, ono sto je nekad bio. Ovaj moj naslov bas govori jasno da, nekad sto je bilo ne normalno i smatralo se stetom dobitka, sada se koristi u svrhu "BORBA ZA OPSTANAK".
    Procitah Komentare naseg Laleta, a vidim ovde neki potenciraju da je najpismeniji i ispade i jedini( ako probam njegov sistem, postala bih isto "COPYRIGH"), samo nemam tih zelja,ja ipak mislim da je Negotin pun pismenih ljudi. Ne razumem zasto neko zeli ostale da gura na dno? Ustvari zakljucak je povezan sa mojim naslovom. Ja ne mislim da je Lale nepismen, a ja pismena( daleko od toga), ali sa mojom, malom, pismenoscu (iako mozda nije na njegovom nivou), mislim da on preteruje u nekim stvarima. Njegovo preterivanje se dogadja bas zbog toga, sto oseca konkurenciju u vazduhu( ne mislim ovde na sebe, nikako). Ako vec neka konkurencija, drugoj preti da se nema nekog profita, od toga sto trenutno radi i kako se u tom momentu radi(kako trenutno stvari stoje), onda se kompanije podvrgnu nekom drugom potezu, ali nikako psovanjem i ljutnjom. To bi nas tek dovelo u pogresan smer. To se desava i Laletu, sto on drzi do onoga sto je nekad bilo, a nikako ne shvata da je danas konkurencija naterala narod da se menja, da menja svoj nacin rada, da ako ne moze da se uvek postigne uspeh na kvalitetu, smanji se cifra cene kvaliteta, da bi se dobilo na kvantitetu.
    Pobediti konkurenciju je danas najveci uspeh, a za to treba da se imaju nove ideje, novi umovi koji to razumeju. Takvu politiku je i Dr. Zoran Djindjic zeleo, samo na nasu zalost, ubise nam coveka, coveka koji je bio sklon svakog da saslusa, trudio se da sto vise objasni da tapkanje u mestu je najgore sto postoji, da su razgovori i razmene misljenja za dobro nas svih i izvuce najbolje iz toga, da se tempo zivota menja i mi trebamo da se menjamo sa njim, bas zbog konkurencije, koja je danasnja borba. Ko pametno ume da barata sa konkurencijom, bez svadje i psovki i sto kulturnije, taj je pobednik. I politika funkcionise na isti sistem kao i obican zivot i obican posao. Pa svuda su zapravo ljudi ti koji rade.Prema tome eto zasto ja ovako razmisljam, sto citajuci sve sto se svuda pise mene dovodi da tu konkurenciju svrstam na dobitnike i one koji nisu. Iz ovoga je zakljucak da Lale gresi sto misli da je dom kulture to sto jeste, i ne moze i ne treba od njega da se napravi dobit, vec humanitarna ustanova na ime Mokranjca koju trebamo da finansiramo. Drage volje, ali ne ide, ni JAT ne prodaje vise svoje "kulturne" karte za 300 eura, vec i ih daje za minimalu i plus si osiguran.
    Moglo se je dok je poveca suma novca kapkala u nas budzet u vecoj kolicini, ali nam je sada slavina podosta zategnuta.A to da je onda trebalo pametnije da se taj novac koristi a ne na onakav nacin, to je posebna tema.

    ОдговориИзбриши
  8. Imamo i jednu drugaciju trenutnu vest, koja ni malo nije slatka, ali ako iz teksta procitamo koliko moze monopol da bude papren i da udara gradjane direktno medju rogove, onda ne da postane gorko,nego muka pripadne svakome ko cita tekst.

    http://www.blic.rs/Vesti/Srbija/172516/Dug-za-mazut-955-miliona

    Nadovezujem se na ovaj komentar o konkurenciji.
    Ako se dobro preracunamo, nama kao gradjanima, a mi svakako trebamo da biramo sta nama najbolje odgovara, vise odgovara da su konkurencije velike, nego da nam vlada monopol(ali svakako, svako sa svojom kasom). Dosta puta smo se opekli oko monopola, i ne verujem da je bilo kome stalo da placa skupe monopole, da ne nabrajam.....

    ОдговориИзбриши